Home

WhatsApp Image 2022 07 18 at 9.48.43 PM 6

Kent u dat? U wilt wel muziekles, maar dan moet u reizen, oppas voor de kinderen regelen of uw kinderen wegbrengen naar de muziekschool?

Dat hoeft niet meer!

Met trompetles aan huis komt er een gediplomeerd docent bij u thuis voor de muziekles. Wij bieden u muziekles, volledig op maat, bij u thuis, wanneer het u uitkomt en dat alles voor een scherpe prijs.

Neem contact op met onze docent voor een vrijblijvende gratis proefles en ervaar alle voordelen en gemakken die trompetles aan huis u te bieden heeft.

Voor wie is Trompetles aan huis?

Voor iedereen van jong tot oud, van beginner tot gevorderd, die trompet of een ander koperen blaasinstrument wil leren spelen of zich verder wil leren ontwikkelen op zijn of haar instrument. Je kunt individueel les krijgen of met z'n tweeën, iedere week, om de week of met een 10 lessenkaart. We zijn flexibel. U kriijgt les van een gediplomeerd docent die u graag verder helpt in uw muzikale avontuur.

Bugel boogie woogie

Bigband Melody and Rhythem optreden Oerkroeg Schiller 0864 7 WareGrootte

Onze docent

U krijgt les van Guido Cornet. Onze docent bij trompetles aan huis. Er wordt op een ontspannen en positieve manier gewerkt aan alles wat trompet spelen leuk maakt. Leuke muziek, werken aan je techniek enzovoort. Er is dankzij zijn jazz en pop achtergrond ook ruimte voor het leren of ontwikkelen van improvisatie.

Proefles

Wilt u uitproberen of trompetles wat voor u is? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een proefles aan via het contact formulier hiernaast, stuur een email of bel (zie contact)

Hebt u nog geen trompet, maar wilt u wel uitproberen of het wat voor u is? Tijdens de proefles krijg u een trompet te leen.

Uw eerste lessen

Speelt u voor het eerst trompet? Dan zult u tijdens uw eerste les kennis maken met de docent en de trompet ontdekken. Heeft u al ervaring? Neem dan de trompet en wat bladmuziek mee. We zullen dan samen kijken wat u al kunt en hoe we uw ontwikkeling verder kunnen stimuleren.

Lees meer