Duo les

Met z'n tweeen les hebben is natuurlijk veel gezelliger. Heb je een leuk vriendje, vriendinnetje, kennis die ook les wil hebben en willen jullie dan samen les krijgen? Dat kan. Bij ons is er naast individuele lesook de mogelijkheid om duolessen te volgen. Bij één van de twee thuis, het is ook mogelijk om de ene week bij de één en de andere week bij ander thuis de les te doen. Zo verdeel je de reistijd en het is ook nog goedkoper.

Schrijf je hiernaast in voor een gratis proefles of neem contact op met onze docent via contact.

Wil je liever alleen les kijk dan bij individuele les.

Proefles

Wilt u uitproberen of trompetles wat voor u is? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een proefles aan via het contact formulier hiernaast, stuur een email of bel (zie contact)

Hebt u nog geen trompet, maar wilt u wel uitproberen of het wat voor u is? Tijdens de proefles krijg u een trompet te leen.

Uw eerste lessen

Speelt u voor het eerst trompet? Dan zult u tijdens uw eerste les kennis maken met de docent en de trompet ontdekken. Heeft u al ervaring? Neem dan de trompet en wat bladmuziek mee. We zullen dan samen kijken wat u al kunt en hoe we uw ontwikkeling verder kunnen stimuleren.

Lees meer