Individuele les

Kiest u voor individueel les? Dan krijg u één op één les bij u thuis. Hierbij kan volledige aandacht gaan naar de speerpunten die u samen met de docent hebt heb besproken.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van alle hulpmiddelen die er voor handen zijn zoals cd's, de computer, lesboeken. Daarnaast kunt u uiteraard ook stukken van de band waarin je speelt meenemen. Totaal afgestemd op uw behoeftes.

Er kan naast het spelen van bladmuziek, ook aan improvisatie gewerkt worden. Wilt u beginnen met improviseren of wilt u mogelijkheden krijgen om uw improvisaties uit te bouwen? Onze docent heeft jarenlange ervaring in het improviseren en kan u hier alles over vertellen. 

Schrijf u hiernaast in voor een gratis proefles of neem contact met onze docent op via contact.

Wilt u liever samen met bijvoorbeeld een vriendje of vriendinnejte lessendan kan dat ook. Zie hiervoor duo les.

Proefles

Wilt u uitproberen of trompetles wat voor u is? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een proefles aan via het contact formulier hiernaast, stuur een email of bel (zie contact)

Hebt u nog geen trompet, maar wilt u wel uitproberen of het wat voor u is? Tijdens de proefles krijg u een trompet te leen.

Uw eerste lessen

Speelt u voor het eerst trompet? Dan zult u tijdens uw eerste les kennis maken met de docent en de trompet ontdekken. Heeft u al ervaring? Neem dan de trompet en wat bladmuziek mee. We zullen dan samen kijken wat u al kunt en hoe we uw ontwikkeling verder kunnen stimuleren.

Lees meer