JB Nebula - шаблон joomla Joomla

1476440 603711069676858 189084945 nKiest u voor individueel les? Dan krijg u één op één les bij u thuis. Hierbij kan volledige aandacht gaan naar de speerpunten die u samen met de docent hebt heb besproken.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van alle hulpmiddelen die er voor handen zijn zoals cd's, de computer, lesboeken. Daarnaast kunt u uiteraard ook stukken van de band waarin je speelt meenemen. Totaal afgestemd op uw behoeftes.

Er kan naast het spelen van bladmuziek, ook aan improvisatie gewerkt worden. Wilt u beginnen met improviseren of wilt u mogelijkheden krijgen om uw improvisaties uit te bouwen? Onze docent heeft jarenlange ervaring in het improviseren en kan u hier alles over vertellen. 

Schrijf u hiernaast in voor een gratis proefles of neem contact met onze docent op via contact.

Wilt u liever samen met bijvoorbeeld een vriendje of vriendinnejte lessendan kan dat ook. Zie hiervoor duo les.

 

Proefles

Wilt u uitproberen of trompetles wat voor u is? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een proefles aan via het contact formulier hiernaast, stuur een email of bel (zie contact)

Hebt u nog geen trompet, maar wilt u wel uitproberen of het wat voor u is? Tijdens de proefles krijg u een trompet te leen.

Uw eerste lessen

Speelt u voor het eerst trompet? Dan zult u tijdens uw eerste les kennis maken met de docent en de trompet ontdekken. Heeft u al ervaring? Neem dan de trompet en wat bladmuziek mee. We zullen dan samen kijken wat u al kunt en hoe we uw ontwikkeling verder kunnen stimuleren.

Lees meer

Most people wouldn't know music if it came up and bit them on the ass.

Frank Zappa

TROMPETLES AAN HUIS

Tel: 06 - 21 84 79 78

Email: guido.cornet@gmail.com